Over De Breek

De Breek F&O is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist voor begeleiding bij aan- en verkoop van internet service providers. De Breek treedt op voor kopende of verkopende partijen.

De Breek heeft een uitgesproken focus op middelgrote Nederlandse internet service providers met een omzetniveau tot € 3 miljoen. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met overnames in deze sector en beschikken over een uitgebreid relatienetwerk van grote en middelgrote hosting providers in Nederland.

Met De Breek M&A vindt u een ervaren, doortastende en flexibele partner voor aan- of verkoop trajecten binnen de hostingbranche.


Ronald Steenbakkers

Ronald Steenbakkers (1972) studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (studierichting: Accountancy). Na zijn studie heeft hij de postdoctorale opleiding tot register accountant afgerond.
Ronald startte zijn carrière bij KPMG waar hij betrokken was bij due diligence onderzoeken. Na een periode als financieel analist in het bedrijfsleven keerde Ronald terug als corporate finance consultant in de wereld van fusies en overname, onder meer  bij PhiDelphi en Main.

Ronald heeft meer dan zeven jaar ervaring met de aan- en verkoop van middelgrote internet service providers en beschikt dan ook over een uitgebreid netwerk en specifieke kennis over deze sector.

hostingbedrijf-verkopen